Om Os

Om Os

POBCO ApS

POBCO ApS er agent for Europa for POBCO Inc. i USA - der gennem mere end 85 år har specialiseret sig i produktion af plast og oliefyldte hårdttræskomponenter. Vi importerer færdigproducerede komponenter og har gennem de seneste 20 år leveret komponenter til producenter af maskiner og udstyr indenfor industri, landbrug mv.

Industri


Vi har et meget bredt produktsortiment (se Produkter) og de fleste produkter kan leveres i et stort antal plasttyper (se Materialer) indenfor Plast og oliefyldt hårdttræ.

Produkter - eksempler


Som eksempler for anvendelser af POBCO Plast og oliefyldte hårdttræskomponenter kan nævnes gyllepumper, gyllemixere, møgspredere, transportsnegle, transportbånd, mejetærskere samt et stort antal maskiner og udstyr indenfor fødevareindustrien mv.


Vore oliefyldte hårdttræslejer er overlegne i forhold til konventionelle lejer specielt hvor der er tale om hårde driftsmiljøer med væde, støv, gylle og møg idet vore hårdttræslejer er 100% oliefyldte - ca 40% af lejets samlede vægt er smørremidel   - og dermed er de selvsmørende i hele deres lange levetid. Dette giver minimalt slid og dermed optimal driftsøkonomi  - og tilfredse kunder.  Adskillige  af vore kunder har brugt vore produkter gennem mere end 20 år.